Praktisk Projektledelse

Kurset er for dig, der ønsker praktiske projektleder værktøjer og metoder at lede og styre projekter/events. Du får praktiske værktøjer og konkret viden, som er letanvendelig i dagligdagen og klæder dig på til at føre dine projekter og events sikkert i mål. 

Hvem deltager?

Kurset for dig, der er ny projektleder eller som bare søger inspiration eller en udvidelse af værktøjskassen. Du kan også være selvstændig og har brug for at styre opgaver og projekter i mål. På kurset opnår du konkret viden og inspiration til at opbygge dine projektlederkompetencer, du får indblik i en bred værktøjskasse og styrker din fremtidige projektlederkarriere og rolle.

Kursusindhold

 • Projektstart: Få styr det vigtigste og projektets formål
 • Organisering og interessentanalyse  – Få styr på projektorganisationen fra start, samt dine interne og eksterne interessenter
 • Værktøjer til idé- og konceptudvikling – Fx. værktøjer til at afvikle en workshop eller skaber et nyt koncept til dit event. Hvilke faldgrupper skal du som projektleder være opmærksom på?
 • Værktøjer til planlægning og koordering –  Lær at styre events med mange bolde i luften. Både aktivitetsplan, markedsføringsplaner osv. Lær at bevare overblikket som projektleder eller koordinator vha. metode og skabelon
 • Projektlederen i praksis – Fx. hvordan leder man frivillige? 
 • Projektevaluering – Vigtig viden skal indsamles til evaluering og til udvikling af kommende projekter/events, samt din egen læring som projektleder

Udbyttet fra kurset

 • Grundlæggende metoder og værktøjer
 • Forstå og vær bevidst om din rolle som projektleder
 • Skab godt samarbejde i projektgruppen 
 • Forstå kompleksiteterne i projektledelse 
 • Eksempler fra den virkelige projektlederverden, der sætter tingene i perspektiv og simplificer teorierne
 • En rød tråd i undervisningsforløbet og i læringen
 • Vidensdeling med de øvrige kursister og med underviseren ifm. kurset

Kurset er bygget op omkring de fem steps ovenfor. Det giver dig et indblik i de mest essentielle faser i projekt og eventledelse. Trafiklysene illustrerer, at der ved hvert lyskryds er en række overvejelser du skal have styr på, før du går videre til næste step. Vi blander teori, praktiske eksempler og praktisk anvendelige værktøjer ved hvert step, så anset hvilken kontekst du arbejder i, vil du blive bedre til at lede, styre og afvikle events og projekter.

Intropris i 2019 inkl. 25% rabat

(rabatten er fratrukket og gælder kun kurser i 2019. Moms pålægges ikke prisen)

795 DKK

Prisen inkluderer: 

 • 1 kursusdag (heldagskursus) eller to hverdagsaftener
 • Morgenmad eller aftenkage
 • Drikkevarer (kaffe, the & vand)
 • Frugt
 • Mulighed for at tilkøbe frokost på dagen
 • Kursusmateriale tilsendt på mail (Slides, skabeloner, værktøjer)
 • Sparring med underviseren i forbindelse med kurset
 • Maks 16 deltagere og minimum 6 deltagere
 • Kursusbevis hvis det ønskes
 • *Mulighed for at tilkøbe 1:1 eventkonsultationer ifm. kursusforløbet

25% Kollega- eller vennerabat!

Ved at udvikle dine kompetencer i fællesskab med en ven eller kollega, opbygger I en fælles forståelse og referenceramme og sikrer at læringen bliver solidt forplantet. Derfor kan du med fordel invitere en ven eller kollega med og få 25%, hvis I tilmelder jer det samme kursus (kun den ene person modtager rabatten)

Ved tilmelding sætter du kryds i feltet ”kollegarabat” og angiver din allerede tilmeldte kollega eller vens fulde navn.

Tilmedling og kursusdato

2020 – Praktisk Projektledelse

}

Tidspunkt:

D. 16/01/20 kl. 17.30-19.15

Lokation

Aarhus
Vejlby Centervej 53 
8240 Risskov

GRATIS SMAGSPRØVE – Praktisk Projektledelse 

Få et gratis introduktionskursus til "Praktisk Projektledelse". Du får et indblik i projekt/eventlederens værktøjskasse og vi gennemgår nogle håndgribelige værktøjer, du kan anvende i din dagligdag. Du får samtidig et kort indblik i vores Eventkort samt hvilke kurser Eventkurser.dk tilbyder

25% Kollega- eller vennerabat!

Ved at udvikle dine kompetencer i fællesskab med en ven eller kollega, opbygger I en fælles forståelse og referenceramme der sikrer, at læringen bliver solidt forplantet. Derfor kan du med fordel invitere en ven eller kollega med og få 25%, hvis I tilmelder jer det samme kursus (kun den ene person modtager rabatten)

Ved tilmelding sætter du kryds i feltet ”kollegarabat” og angiver din allerede tilmeldte kollega eller vens fulde navn.

Pris: GRATIS – Senest tilmelding d. 13/01/20

}

Tidspunkt

D. 18/01/20 kl. 09-16.00

Lokation

Aarhus
Vejlby Centervej 53 
8240 Risskov

Praktisk Projektledelse – Weekendkursus

Kurset er for dig, der ønsker praktiske værktøjer og metoder at lede og styre projekter og events. Du får praktiske værktøjer og konkret viden, som er letanvendelig i dagligdagen og klæder dig på til at styre projekter og events sikkert i mål. Få 25% Kollega eller vennerabat - læse mere:

25% Kollega- eller vennerabat!

Ved at udvikle dine kompetencer i fællesskab med en ven eller kollega, opbygger I en fælles forståelse og referenceramme der sikrer, at læringen bliver solidt forplantet. Derfor kan du med fordel invitere en ven eller kollega med og få 25%, hvis I tilmelder jer det samme kursus (kun den ene person modtager rabatten)

Ved tilmelding sætter du kryds i feltet ”kollegarabat” og angiver din allerede tilmeldte kollega eller vens fulde navn.

Pris: 995 DKK – Senest tilmelding d. 12/01/20 (Moms pålægges ikke prisen)

Din underviser på kurset

Kursets underviser er Peter Stensig, uddannet Cand.Merc fra Aarhus BSS – Aarhus Universitet. Peter har gennem sin karriere tilegnet sig stor praktisk erfaring med afvikling og udvikling af events. Bl.a. som projektleder for events med tusinde deltagere til mindre events i foreningslivet. Han har erfaring som underviser på forskellige eventkurser og eventfag, samt en erfaring fra erhvervslivet som strategisk forretningsudvikler. 

Læs mere om hans erfaring nedenfor eller på LinkedIn

Undervisning

Peter har i en årrække undervist på forskellige eventforløb. Bl.a. på kurser ved B-group på Innovative Event Management & Innovative Sport Management, samt faget “Eventmageriet” på Idrætshøjskolen Aarhus

Sport Tailgate

Projektleder for Sport Tailgate 2017, under Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovestad. Et samarbejde mellem AGF, Bakken Bears, Aarhus United og Århus Håndbold. En sportfestival krydset med mad, musik og meget mere.

Og meget mere..

Strategisk arbejde for virksomheder som bl.a. Energi Danmark A/S, Normal A/S, Skolefodbold Aarhus mv. 

Konsulent ved DBU bl.a. med fokus på foreningslivet og frivillighed

Projektleder og konceptudvikler for Skolefodbold Aarhus

Tilmelding

Ved tilmelding modtager du inden 48 timer en bekræftelsesmail som indholdender en faktura. Når denne betaling er gennemført er du tilmeldt kurset.

Kollega/venne rabat (få 25% rabat på din kollega) - SÆT KRYDS

Afbud og forbehold for aflysning af kurset

100% refusion fra du er tilmeldt kurset og 14 dage frem (med mindre nedenstående gør sig gældende)

50% refusion op til 14 dage før kursusafvikling. Herefter falder refusionsmuligheden

*Forbehold for aflysning ved mindre end 6 kursister ved kurset “Event Management” og “Praktisk Projektledelse” og ved mindre end 4 kursister ved kurset “Event Udvikling”

Kontakt: info@eventkurser.dk