Eventudvikling

– For dig med et event

Kurset er til dig, der er i gang med at udvikle eller allerede har afviklet et event, som du ønsker at videreudvikle og tage til nye højder. Kurset fokuserer særligt på idé- og konceptudvikling gennem workshops, øvelser og kreativitet med kursusdeltagerne. Kom hjem med sparring og nytænkning på dit event, samt udvidet viden om at skabe gode events. 

Hvem deltager?

For dig der går med et projekt/event som du er i gang med at udvikle eller allerede har afviklet. På kurset kobler vi teori og diskussioner sammen med dit event som en øjenåbner for nye muligheder og idéer for dit event. Gennem workshops, øvelser og cases drager kurset Eventudvikling nytte af kursisternes forskellige kompetencer, viden, kreativitet og erfaringer til at idégenerere og udvikle på hinandens events/projekter, samt sparring på udfordringer.

Kursusindhold

 • Brænd igennem – Lær hvordan du brænder igennem med at præsentere dit event og idé. 
 • Præsentation af dit event fra kursets andre deltagere. Få sparring og idéudvikling på det du netop har brug for
 • Eventkortet – Eventoverblik og tjekliste for dit event. Vi kommer kort og godt om de vigtigste pointer og læringer fra eventkortet. 
 • Idé- og konceptudvikling – Lær forskellige workshops og øvelser til at udvikle dit event til nye højder. Vi afprøver forskellige metoder på kursisternes events og idéer. 
 • Kreativ markedsføring – bliv set og find skæve vinkler til at promovere dit event gennem workshops. Ram den rigtige målgruppe med det rigtige indhold.
 • Eventudvikling gennem eventevaluering – hvordan indsamler man data til evaulering og forbedring af et event? 
 • Kursusafslutning – klarlæg dit fremtidige fokus.

Udbyttet fra kurset

 • Lær at afvikle workshops og øvelser, som du kan bruge efter kurset, når du senere skal udvikle dit event og skabe nye idéer
 • Gennem workshops og øvelser, udvikler kursusdeltagerne på hinandens events og udfordringer. Du kommer hjem med idéer til netop dit event. 
 • Metoder til at tænke kreativt, idéudvikle og føre idéerne ud i virkeligheden. Metoderne afprøves i praksis og kan anvendes efter kurset til udvikling af fremtidige events og idéer.
 • Bliv inspireret af dine medkursisters syn på dit event, brug hinandens erfaringer og opbyg er stærk netværk. Syngeri er nøglen i forløbet.
 • Løbende sparring med kursets underviser og en halv times eventkonsultation på dit event. 

Intropris i 2020 inkl. 25% rabat

(rabatten er fratrukket og gælder kun kurser i første halvår 2020. Moms pålægges ikke prisen))

2895

Prisen inkluderer: 

 • 3 Kursusdage 
 • Morgenmad
 • Drikkevarer (kaffe, the & vand)
 • Frugt
 • Mulighed for at tilkøbe frokost på dagen
 • Kursusmateriale tilsendt på mail (Slides, skabeloner, værktøjer)
 • Sparring med underviseren i forbindelse med kurset
 • Maks 8 deltagere og minimum 4 deltagere
 • Kursusbevis hvis det ønskes
 • *Én halv times 1:1 eventkonsultation med underviseren, der tager udgangspunkt i din specifikke udfordring

25% Kollega- eller vennerabat!

Ved at udvikle dine kompetencer i fællesskab med en ven eller kollega, opbygger I en fælles forståelse og referenceramme og sikrer at læringen bliver solidt forplantet. Derfor kan du med fordel invitere en ven eller kollega med og få 25%, hvis I tilmelder jer det samme kursus (kun den ene person modtager rabatten)

Ved tilmelding sætter du kryds i feltet ”kollegarabat” og angiver din allerede tilmeldte kollega eller vens fulde navn.

Tilmelding og kursusdato

2020 – Eventudvikling – For dig med et event

}

Kursusdato
D. 25.01.20 kl. 09-16
D. 08.02.20 kl. 09-16
D. 29.02.20 kl. 09-16

Lokation
Aarhus
Vejlby Centervej 53 
8240 Risskov

Eventudvikling – Weekendkursus 1

For dig der er i gang med at udvikle eller allerede har gennemført et event. På kurset kobler vi teori og diskussioner sammen med dit event som en øjneåbner for nye muligheder og idéer. Gennem workshops, øvelser og cases drager kurset nytte af kursisternes forskellige kompetencer, viden, kreativitet og erfaringer til at idégenerere og udvikle på hinandens events/projekter. Få 25% Kollega eller vennerabat - læse mere:

25% Kollega- eller vennerabat!

Ved at udvikle dine kompetencer i fællesskab med en ven eller kollega, opbygger I en fælles forståelse og referenceramme der sikrer, at læringen bliver solidt forplantet. Derfor kan du med fordel invitere en ven eller kollega med og få 25%, hvis I tilmelder jer det samme kursus (kun den ene person modtager rabatten)

Ved tilmelding sætter du kryds i feltet ”kollegarabat” og angiver din allerede tilmeldte kollega eller vens fulde navn.

Pris: 2895 DKK – Senest tilmelding d. 18/01/20 (Moms pålægges ikke prisen)

Din underviser på kurset

Kursets underviser er Peter Stensig, uddannet Cand.Merc fra Aarhus BSS – Aarhus Universitet. Peter har gennem sin karriere tilegnet sig stor praktisk erfaring med afvikling og udvikling af events. Bl.a. som projektleder for events med tusinde deltagere til mindre events i foreningslivet. Han har erfaring som underviser på forskellige eventkurser og eventfag, samt erfaring fra erhvervslivet som strategisk forretningsudvikler. 

Læs mere om hans erfaring nedenfor eller på LinkedIn

Undervisning

Peter har i en årrække undervist på forskellige eventforløb. Bl.a. på kurser ved B-group på Innovative Event Management & Innovative Sport Management, samt faget “Eventmageriet” på Idrætshøjskolen Aarhus

Sport Tailgate

Projektleder for Sport Tailgate 2017, under Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovestad. Et samarbejde mellem AGF, Bakken Bears, Aarhus United og Århus Håndbold. En sportfestival krydset med mad, musik og meget mere.

Og meget mere..

Strategisk arbejde for virksomheder som bl.a. Energi Danmark A/S, Normal A/S, Skolefodbold Aarhus mv. 

Konsulent ved DBU bl.a. med fokus på foreningslivet og frivillighed

Projektleder og konceptudvikler for Skolefodbold Aarhus

Tilmelding

Ved tilmelding modtager du inden 48 timer en bekræftelsesmail som indholdender en faktura. Når denne betaling er gennemført er du tilmeldt kurset

Kollega/venne rabat (få 25% rabat på din kollega) - SÆT KRYDS

Afbud og forbehold for aflysning af kurset

100% refusion fra du er tilmeldt kurset og 14 dage frem (med mindre nedenstående gør sig gældende)

50% refusion op til 14 dage før kursusafvikling. Herefter falder refusionsmuligheden

*Forbehold for aflysning ved mindre end 6 kursister ved kurset “Event Management” og “Praktisk Projektledelse” og ved mindre end 4 kursister ved kurset “Event Udvikling”

Kontakt: info@eventkurser.dk